Boka en ambassadör

Våra ambassadörer föreläser och utbildar utifrån sina egna erfarenheter av psykisk hälsa och ohälsa, egen eller som anhörig. Du kan boka en ambassadör för att få verktyg att hantera psykiska olikheter på arbetsplatsen, inom vården eller i medierapporteringen. Boka via denna länk då vi för närvarande har tekniska problem med bokningsformuläret.

Våra ambassadörer kan bokas till:

 • Föreläsningar och seminarier om olika erfarenheter av psykisk ohälsa (se intresseanmälan till höger). Därtill kan ambassadörer bokas som har erfarenhet av:
  • Psykisk ohälsa och migration. Sedan april 2017 driver vi det Arvsfondsfinansierade projektet Den egna berättelsen – om psykisk ohälsa och migration. I projektet utbildar vi ambassadörer med egen erfarenhet av migration och psykisk ohälsa. Du kan redan nu boka våra nya ambassadörer till höstens kurser och seminarier.  Fyll i under ”Övriga upplysningar” och beskriv kort dina önskemål.
  • Psykisk ohälsa hos äldre. Vill du bli bättre på att  bemöta äldre med psykisk ohälsa? Med stöd av Hjärnkolls seniorambassadörer kan du lära dig att hantera behoven hos äldre personer som av olika anledningar mår psykisk dåligt.
 • Etikcaféer
  På etikcaféer diskuteras etik och bemötande inom den psykiatriska heldygnsvården.
 • Konceptutbildningar – Arbetsliv
  Under konceptutbildningarna går vi igenom såväl siffror och statistik kring vad psykisk ohälsa kostar näringslivet. Du får även verktyg för att hantera dessa fakta rent konkret.
 • Utställningar
  Ett antal ambassadörer är också utbildade guider till utställningen ”Det syns inte, men det märks”.
  Läs mer om utställningen Det syns inte, men det märks.

 

Hur bokar jag en ambassadör?

För att boka en ambassadör börjar du med att fylla i intresseanmälan bredvid. När vi fått din intresseanmälan återkommer vi för att bekräfta din bokning.

 

Vad kostar det att boka en ambassadör?

Du kan antingen boka en ambassadör för en heldag eller halvdag.

Heldag (5-8 timmar): 7000 kr
Halvdag (1-4): 3500 kr

Kostnader för eventuella resor och övernattning kan tillkomma.

Har du frågor om ambassadörer eller ambassadörsbokning, hör av dig till: info@hjarnkoll.se, 08-120 488 20.

Intresseanmälan